Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Talán 2 évvel ezelőtt ezen az...

Talán 2 évvel ezelőtt ezen az oldalon megosztottam egy problèmàmat. Vègül a vàlaszolòk segìtsègèvel megoldottuk a rejtèlyt, hogy fityamszűkületem van. (Voltak egyèb mòdjaim a maszturbàlàsra) a lènyeg hogy most ernyedt àllapotban ugyan de kiugrott a ?

Figyelt kérdés
Makk. Sose volt mèg ilyen. Most pròbàltam àllò helyzetben lehùzni a bőrt de fàj mint az àllat ès csak a makk aljàig megy le. Az elmenèshez èrzèsre mèrföldek kellettek volnak mèg. Ilyenkor mi van?

2023. okt. 7. 21:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Csak elgondolkodtatásul jelzem, hogy sem a nők, sem a férfiak nemi szerve nem páros szerv. Csak egy van belőle, és az egyik legfontosabb örömszerzési forrás legfontosabb "kelléke".
2023. okt. 9. 14:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint már jó sokat szenvedtél miatta, de továbbra sem szántál rá az életedből pár hetet, hogy megoldódjon ez a probléma végleg. Csak hátrányai vannak ennek az állapotnak, miért nem lépsz? Ronda, fájdalmas és szerintem nincs az a nő akit izgat egy szűkületes farok látványa.
2023. okt. 9. 17:15
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Dr. Gyakorikérdések Válaszolói diagnosztizáltak téged online pár szó leírásából. Hát itt mindenki orvosi diplomát kaphat.
2023. okt. 10. 21:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem kell urológusnak lenni ahhoz, hogy a kérdező által leírt tünetek alapján már az ajtón belépve bármelyik férfi megállapíthassa, hogy ez bizony egy komoly fitymaszűkület, és ehhez nem kell még az orvosi egyetemet sem elvégezni.
2023. okt. 11. 12:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hozzáteszem, hogy ezt nem tinédzser korban kellene diagnosztizálni, hanem már a szülőknek a gyerek kiskorában, és akkor orvosolni a problémát.

Mellesleg, a tudatos és figyelmes szülőknek sincs orvosegyetemi végzettségük, mégis tudják mi a teendő ilyen esetekben.

2023. okt. 11. 13:01
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Akkor sem diagnosztizálhatsz itt. Komoly következményei lehetnek annak, hogyha diagnosztizálni próbálsz. Mindenki bízza magát az orvosra.
2023. okt. 11. 20:58
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
16-os, a probléma ott indul, hogy a hlye egoista kérdező kétéve nem megy dokihoz :D
2023. okt. 13. 11:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#16 Szerintem te valamit nagyon félreértettél. Ha figyelmesen elolvasod a válaszokat, itt senki nem akarja a kérdező fitymaszűkületét urológusként helyi érzéstelenítésben pár perces beavatkozás által megszüntetni, hanem a válaszadók 99,99%-aa már két évvel ezelőtt is az urológushoz küldte ahogy most is.

Nem a válaszadókat kellene kárhoztatnod a jó tanácsokért, hanem a kérdezőt, azért, mert már két év óta húzza-halassza a probléma megoldását.

Egyébként csak a vak és te nem látja azt, hogy ez egy fitymaszűkület. És ez nem egy diagnózis, hanem a kérdező leírása alapján megállapítható -és legvalószínűbb- tény, amit majd egy urológus diagnosztizálhat, ha veszi a fáradtságot a kérdező, hogy két év után elmenjen hozzá.

Te pedig fölöslegesen ne okoskodj, főleg ha semmi értelmeset nem tudsz hozzátenni a témához.

2023. okt. 19. 03:18
 19/19 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Szia #16.!

Szerintem itt nem arról van szó, hogy itt bárki diagnosztizált-e vagy sem!

Fölmerült egy gyanú, és kb. tízszer leírták, hogy menjen már orvoshoz, aki viszont diagnosztizál és megoldást is fog tudni nyújtani!

ápr. 20. 19:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!