Talán 2 évvel ezelőtt ezen az oldalon megosztottam egy problèmàmat. Vègül a vàlaszolòk segìtsègèvel megoldottuk a rejtèlyt, hogy fityamszűkületem van. (Voltak egyèb mòdjaim a maszturbàlàsra) a lènyeg hogy most ernyedt àllapotban ugyan de kiugrott a ?
Hozzáteszem, hogy ezt nem tinédzser korban kellene diagnosztizálni, hanem már a szülőknek a gyerek kiskorában, és akkor orvosolni a problémát.
Mellesleg, a tudatos és figyelmes szülőknek sincs orvosegyetemi végzettségük, mégis tudják mi a teendő ilyen esetekben.
#16 Szerintem te valamit nagyon félreértettél. Ha figyelmesen elolvasod a válaszokat, itt senki nem akarja a kérdező fitymaszűkületét urológusként helyi érzéstelenítésben pár perces beavatkozás által megszüntetni, hanem a válaszadók 99,99%-aa már két évvel ezelőtt is az urológushoz küldte ahogy most is.
Nem a válaszadókat kellene kárhoztatnod a jó tanácsokért, hanem a kérdezőt, azért, mert már két év óta húzza-halassza a probléma megoldását.
Egyébként csak a vak és te nem látja azt, hogy ez egy fitymaszűkület. És ez nem egy diagnózis, hanem a kérdező leírása alapján megállapítható -és legvalószínűbb- tény, amit majd egy urológus diagnosztizálhat, ha veszi a fáradtságot a kérdező, hogy két év után elmenjen hozzá.
Te pedig fölöslegesen ne okoskodj, főleg ha semmi értelmeset nem tudsz hozzátenni a témához.
Szia #16.!
Szerintem itt nem arról van szó, hogy itt bárki diagnosztizált-e vagy sem!
Fölmerült egy gyanú, és kb. tízszer leírták, hogy menjen már orvoshoz, aki viszont diagnosztizál és megoldást is fog tudni nyújtani!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!