Honnan tudom hogy gombás-e a péniszem?
Figyelt kérdés
A péniszemen már egy ideje vannak ilyen rengeteg pici pöttyök, olyan mint amikor libabőrös vagy és mindenhol olyan kivéve a makkon. Szóval most gombás-e vagy nem, esetleg agódnom kénne vagy ez normális? Infó összesen 2x bekentem canestennel meg egyszer le hámlott a zacskomról a bőr ez normális?2023. okt. 7. 16:41
3/5 anonim válasza:
Bőr és nemibeteg gyógyászatra mindig elmentem, ha gombás voltam. Igaz, a békebeli régi időkben, amikor még nem volt várólista. Most nem tudom, hogyan is van a bejelentkezés?
4/5 anonim válasza:
Keress rá a fordyce pöttyök címszóra! Ilyen neked is?
5/5 A kérdező kommentje:
Szia, 4 nem vagyok 100%-osan biztos abban hogy fordyce pöttyok bár valamenyire hasonlítanakrá de inkább olyan mintha 1-2mm-es bubborékokk lennének a bőr allat.
2023. okt. 8. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!