Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiként hegyes és nagy mell...

Férfiként hegyes és nagy mell ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
183 centi vagyok és 100kg, de mikor 80 voltam akkoris nagynak tűnt, mert mindenhol máshol sokkal véknyabb voltam, a mellem meg csak kicsivel volt kisebb. Tehát hiába fogyok, mellről megy le a legnehezebben, nagyon utálom. 27/F
2023. okt. 6. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 80-85 kg, ha szálkás izmos vagy. Emberünknél kétlem, h nagyon játszik a sport.
2023. okt. 6. 23:52
 12/13 anonim ***** válasza:
gondold el, ha 75-re lefogy, lógni fog a bőre . a mellén is. 80 kilósan is nagy volt neki. plasztika a megoldás.
2023. okt. 6. 23:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Most le leszek pontozva, de nem érdekel.

Most komolyan mindenki a plasztikai sebészetet mondja azelőtt, hogy a kérdező kivizsgáltatná magát egy sokkal kevésbé erőszakos módszerrel, vagyis vérvétellel? Az ösztrogén túltengés pont hogy melleket csinál férfin, de persze az a megoldás, hogy feküdjön kés alá és a probléma ugyanúgy maradjon meg, minthogy előbb a problémát kezelné.

És én mondom ezt úgy, hogy voltam már plasztikai sebésznél, szóval nem annak az ágnak az ellenese vagyok, de nem is az első lépés kellene, hogy legyen az úton.

2023. okt. 7. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!