Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztatarák csont áttétekkel....

Prosztatarák csont áttétekkel. Vajon meddig élhet még?

Figyelt kérdés
Egy rokonunk napról napra lett egyre rosszabbul, ma kaptuk meg a diagnózist. Elvileg nem fáj semmi neki, kap gyógyszert, de a doki mondta, hogy ez már az az állapot ,amiből nincs vissza. Nem eszik, nem iszik, csak alszik. Vajon meddig maradhat még velünk?
2023. okt. 3. 20:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Oké, megértem...!
2023. okt. 4. 13:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg van az a helyzet, mikor nincs más megoldás. Hidd el, ha értenénk hozzá, vagy otthon többet tudnánk érte tenni, vagy annyira tudatánál lenne, hogy ő kérné, megoldanànk valahogy. De szerintem aki már nincs éber tudatànàl , csúnyán hangzik, de mindegy szegénynek hol van.
2023. okt. 4. 14:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Éjjel elment 😔...
2023. okt. 6. 07:22
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Hova ment ???
jan. 7. 14:20
 15/18 anonim ***** válasza:
meghalt.... :( tényleg nem egyértelmű?
jan. 9. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem. Egyértelműen kell fogalmaznotok. Honnan találjam ki ?
jan. 10. 05:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Talán ha értő olvasással olvastad volna végig a kérdést a hozzászólásokat, amik 3 hónapja voltak, akkor tudnod illene...
jan. 10. 08:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem.

jan. 22. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!