Mennyi ideig tartott és hogyan fogadtátok el, hogy az intim méretetek kisebb, mint az átlag - vagy amit könnyű elfogadni?
Rettenetesen zavar, hogy 182 centi magasság ellenére pont az intim méret maradt átlag latti. 10 centivel áldott meg a sors, amit szégyellek. Futok, úszok, próbálok kompenzálni, hogy legalább a vizuális outfit legyen előremutató - az elfogadást nem segíti. Volt megalázó és nagyon negatív szexuális élmény, így gyakorlatilag kétszer voltam lánnyal - mind a kettő borzalmas élmény volt. Mindez 24 éves koromra.
Hogyan lehet elfogadni ezt a méretet? Hohgyan jussak el odáig, hogy ne szégyeljem? Aki hasonló helyzetben van, annak hogyan sikerült?
Köszönöm a visszajelzést - a "ha" sajnos mindig ott van. :)
Éppen ezért sportolok és próbálom fejleszteni magam, hogy legyen valami, ami miatt az érdeklődést fel tudom kelteni. Sajnos kétlem, hogy kielégítő szexuális élet nélkül ma egy nő kitartana egy férfi mellett.
Az számít hgy mereven mekkora! Ha mereven 10centi, akkor kéz, nyelv használd amid van! Sok nőnek 18 centi is kicsi de van olyan akinek meg 15 centi is sok! Én meg 16 centivel is szorongok kicsit, pedig pont átlag méretem van (elvileg)! Lankadva meg 12 :/
AKI SZERET AZ MEG UGYSE A MÉRETED FOGJA NÉZZNI! Lényeg legyél helyes KICSIT sportos és a LEGFONTOSABB az ÖNBIZALOM!
Vagy van műtét, olaj.. stb
21F
nekem 16 és fél centis
és kamaszkoromban nagyon ideges voltam én is hogy ilyen kicsi
még most is :D meg hogy nem jó az alakja..de valójában nem számít ez ennyire srácok.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!