Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A hetero férfiak miért félnek...

A hetero férfiak miért félnek ennyire az urológustól?

Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 20:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Aki volt már többször, az nem fél. Talán, aki először megy, mert nem tudja még, milyen?
2023. szept. 28. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Előzőleg felkészültem orvosi könyvekből, így mire odajutottam, valahogy magától értetődőbbnek tűnt, hogy ez is csak egy vizsgálat, a sok közül. Sőt, van ennél sokkal kínosabb is.

Később volt olyan, hogy makkot kellett mutatni, mert kis pontok jelentek meg a bőrön. Bőrgyógyász egy afrikai fekete ember volt, nem igazán feszélyezett, hogy meg kellett mutatni.

De érdekes, volt ott egy asszisztensnő, aki látott valamit. Én igyekeztem volna elhúzni onnan, nőkre rá sem nézni, feltűnés nélkül eltűnni.

De ez a középkorú nő olyan furcsa volt, mint akinek megtetszett a farkam. (Pedig nyilván nem is volt állóhelyzet.)

Szóval tartott, kikísért az ajtóig, mélyen a szemembe nézett, alig akart elengedni. Mivel akkor nagyon "siettem", utólag kezdtem gondolkodni, hogy valami nem szokványos helyzet volt ez.

De mit lehetett tenni, később én is fantáziáltam a nőre, kisütés közben. Ennél több kapcsolat nem lett közöttünk.

2023. szept. 30. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
33%
Nem félek, nem vagyok konzervatív, de nem mennék el semmi pénzért. Ez nálam elvi kérdés, az intimszférámba nem engedek idegent. Se fitymahúzogatás, se prosztata-tapi, semmi ilyen. Ez a legszigorúbb intimszférám. 50 múltam, 25 éve kb. semmilyen orvosnál nem jártam, remélem, ez így is marad.
2023. okt. 3. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

13.

Te ezt itt hangoztatod ezen az oldalon, láttam már párszor, de szerintem defektes dolog.

Valami bajod lehet neked, nyakon felül.

Simán hülyének nézlek.

2023. okt. 3. 19:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező miből gondolja, hogy félnek? Urológián dolgozik, és látja, hogy sok félős beteg van kint a váróban?
2023. okt. 4. 00:09
 16/17 anonim ***** válasza:
61%

#13, #3-as vagyok.

Nem engednéd, hogy nyulkáljanak stb. 50 éves vagy? Ilyenkor már legalább egy prosztata vizsgálaton túlkéne lenned. Én 45 vagyok és már volt. 2.

Az első kb. 7 éve. Amikor úgy begörcsölt a hasam alja, hogy a munkahelyen a padlóra feküdtem. Mint kiderült később, egy elég komoly felfázást szedtem össze. Here, mellékhere gyulladás. A vizelet csípet, fájt alul mindenem. A húgycsőböl is vettek mintát. A lényeg! Mondhat itt bárki bármit. Amikor jön a fájdalom, hogy szinte lépni is fáj, amikor éjjel nem tudsz aludni, mert amint a combod a herédhez ér belehasít a fájdalom elszáll a büszkeség. Akkor nem számít semmi más csak ne fájjon tovább. És akkor jön az urológus aki elvégzi a kötelező vizsgálatokat.

2023. okt. 4. 06:09
 17/17 anonim ***** válasza:
41%

14

Igen, ez a véleményem, és el mondom. Neem különösebben érdekel a véleményed.

16

Ha majd jön a fájdalom - remélem, soha nem kell átélnem - akkor majd körbe érdeklődöm, mit lehet tenni. De amíg nincs bajom, kizárt, hogy betegyem a lábam az urológiára.

2023. okt. 4. 17:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!