Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hererák lehet a here tetején...

Hererák lehet a here tetején ilyen ér szerű dudoros csík?

Figyelt kérdés
A herém tetején a mellékhere mellett észrevettem egy ilyen dudor szerűséget. A HERERÁK CSAK BORSONYI MÉRETŰ LEHET? Nekem olyan ez most mintha valami ér lenne, egy ilyen ragyás csík, de nincsen borsó méretű. Illetve hosszanti irányába de, de a szélessége 1-3 mm lehet. Elég kemény. Ja és magán a heren van, nem a zacskón, nem mozog. Mi lehet az, én nagyon bestresszeltem most emiatt.

2023. szept. 24. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#9 Ha már kivették, akkor szövettani vizsgálatra küldték az eltávolított herét (ez protokolláris eljárás).

Biopsziáról abban az estben beszélünk, ha nem távolítanak el semmit sem belőled, hanem a gyanús szervből biopsziás eljárással vesznek szövettani elemzésre alkalmas (és elegendő) mintát.

2023. szept. 29. 22:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Igazad van 11-es, szövettanra volt küldve.
2023. szept. 29. 22:31
 13/18 A kérdező kommentje:
9-es, nyár elején is voltam már urologusnal, igaz akkor más miatt. Mindenesetre akkor egy echodenz képletet látott a doki, de azt mondta nem kell vele foglalkozni. Október 13-an megyek vérvételre, és csinálnak tumor tesztet.
2023. szept. 30. 16:49
 14/18 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, 13-as, csak vigyàzz a tumormarkerekkel, mert nekem sem volt magas. Embrionalis carcinomam volt, az orvos nem akart kemoterápiát adni, mert nagyon kis méretű volt a daganat. Én erőltettem, azóta volt egy RLA műtétem az àttét miatt… ez màr 9 éve volt, azóta minden rendben…
2023. szept. 30. 19:19
 15/18 A kérdező kommentje:
De neked gondolom az uh, meg tapintás is azt mondta, hogy van. Nekem a doki azt mondta, hogy az a mellekherem, de azért csináltat egy tumormarker tesztet. Viszont CT-t nem csináltatott eddig, illetve röntgent-sem.
2023. szept. 30. 19:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem a herémen egy kemény csomó volt. Egy hét alatt is növekedett, nem fàjt, nem gyanakodtak egyik képalkotó alatt sem. A tumormarkerek negatívak voltak. Nekem lehet, hogy teljesen más a helyzet, én csak a tapasztalataimat osztottam meg. Neked kell okosabbnak lenned, mert ha az orvosokon múlik, akkor annyiban van hagyva. Nem tisztem senkit szidni, csak tapasztalat. Mégegyszer: én éreztem, hogy a csomó növekszik…
2023. szept. 30. 19:48
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát köszi. Az biztos, hogy többet fogok kerdezni, akkor is ha negatívak lesznek a tesztek. De én ezt meg nyár végén éreztem, akkor voltam dokinal, akkor másikhoz küldött. Viszont azóta nem éreztem, hogy növekedett volna.
2023. szept. 30. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülök neki, remélem nem lesz semmi bajod. Tényleg járj utána, sajnos sokan átsiklanak ezen és akkor lesz egyértelmű, mikor már nagy a baj.
2023. szept. 30. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!