Van olyan hogy egy férfi "magtalan"?
Nos,az azt jelenti,h a spermái nem életképesek.De erről van papírja is?Az h ő mit mond az egy dolog.
A kedvesem 5 évig élt együtt a volt nejével,szerettek volna gyereket,de nem sikerült.Soha nem védekeztek a megszakításnál komolyabb módon.utána egy két gyermekes anyával volt.Vele is csak megszakítással védekeztek.Nem estek teherbe.Így úgy gondolta,h terméketlen.
Én fogamzásgátlót szedtem,és én pedig babás lettem,tőle.
Ha nincs papírja arról a kedvesednek,h terméketlen,és tovább gyanusítgat,akkor ragadd karon cipeld el egy dokihoz,és vizsgáltasd meg.Mondd meg neki,ha ő nem hiszi el,h ővé a gyerek,akkor hozzan arról orvosi papírt,h nem lehet neki!Különben is,egy idő után beindulhat az egészséges spemiumok termelődése is.A gyakori nemi élet sokat szokott segíteni.
Mi az hogy idegi alapon?? Ez nekem kicsit sántít. Egy bizti: ha te nem tekintettél félre, nincs miért idegeskedned. Mert ha neked csak ő volt, akkor akár mit mond is, a baba tőle van. Ha más nem, születés után a genetikai vizsgálat bebizonyítja neki.
Egy nőn kívül még nem hallottam senkiről, aki pasi nélkül lett babás.
Szerintem beszélgess el vele komolyan, kérdezd meg hogy komolyan gondolja-e a kapcsolatot veled, mert ez a bizalmatlanság nagyon nem jó alap egy családépítésre. Legfeljebb a boldogtalanságra.
Mindenki követhet el hibákat, tehát fontos hogy ne hibáztasd a bizalmatlanságáért, hanem irányítsd rá a figyelmét a tényre: éppen most ásta alá a kapcsolatotokat. Döntse el, hogy rendbe akarja-e hozni, mindig lehet bocsánatot kérni. :)
Az, hogy 'magtalan', a férfinál azt jelenti, hogy a spermája nem alkalmas a megtermékenyítésre. Van erről papírja? Ha nincs, vidd el orvoshoz, ahol egy egyszerű, fájdalommentes vizsgálattal azonnal megtudjátok, mi a helyzet.
Idegi alapon pedig nem lehet magtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!