18-25 év közötti srácok, ti mennyire vagytok szőrösek intim területén?
Figyelt kérdés
Ha azok vagytok, borotváljátok, vagy trimmelitek? Esetleg natúr? Tudom, hogy divat a csupaszítás, de még is van aki ezen divattal szememet?
F19
2023. szept. 17. 14:15
2/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy más farka milyen? Vagy követni akarod a trendet? Vagy itt akarsz embereket rávenni, hogy megmutassák? A sajátoddal foglalkozz szerintem és hogy a párodnak mi tetszik.
3/9 anonim válasza:
Enyem teljesen csupasz. A tobbseg akiet latom trimmeli vagy meghagyja.
4/9 anonim válasza:
Én nullásra trimmelem az intimet a zacsit a belső combot és a hónaljat
Legtöbb ember akit láttam trimmeli vagy borotválja
5/9 anonim válasza:
Egy picit már kiestem a korhatárból. De én szőrös vagyok, csak néha rövidítek rajta
6/9 anonim válasza:
Én váltogatom.
Most épp borotvált.
18f
7/9 anonim válasza:
Én alapból nagyon szőrös vagyok, van amikor meghagyom, főleg nyár végétől szoktam, de most még borotválva van.
8/9 anonim válasza:
Hónaljamat rendszeresen borotválom, odalent időnként trimmelem, főleg nyári időszakban, illetve arcomat hetente. Minden más természetes. (Későnérő vagyok, szóval ezen túl nem sok szőrzetem van.)
22F
9/9 anonim válasza:
nekem elég bozontos ott .Máshol kevés szőrzet van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!