Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lábizzadás, lábszag elleni...

Lábizzadás, lábszag elleni tanácsokat kérhetnék férfiak? nálatok mennyire gyakori lábszag?

Figyelt kérdés
Munka után, estére izzadt és eléggé erős lábszagom van, tanácsokat kérnék, hogy legalább enyhébb vagy ne legyen szaga, persze a fürdésen kívül , férfiak nálatok ez milyen gyakori probléma? milyen szereket használtak, már ha egyáltalán szokott lábszagotok vagy izzadt lenni...

2023. szept. 12. 16:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezt csak makacs gombás láb esetén szokták alkalmazni, nem a lábizzadás és/vagy a baktériumok ellen...
2023. szept. 14. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalabb korban nekem a Mycosid bevált, a hintőport a zokniba is lehetett szórni. Utána felhúztam és porzott a zokni, akkor volt jó.

Később már nem volt rá szükség, illetve akkoriban még néha elővettem, ha visszatért a probléma.

2023. szept. 14. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A gombás láb az nagyon büdös, nézesd meg bőrgyógyásszal.
2023. szept. 15. 08:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szódabikarbóna bevált. Reggelente szórtam a cipőmbe a legdurvább lábszagot is megszünteti.
2023. szept. 24. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!