Normális, h idővel elzsibbad a kakas?
Biciklizés közben, akár már néhány km után elzsibbad a farok. Nem mindig, de legtöbbször. Másnál is így van, srácok? Vagy..?
Nálam korábban nem volt tünet ez, kb. 1 éve vettem észre először.
A nyereg elszorítja azt az eret,ami a nemi szervekhez viszi a vért .
Van 1 biciklis szabály,aki hosszabb távon kerekez,az idönként 5-10 percet állva tekerjen.
Nekem már van, h néhány km megtétele után zsibbad. Egyébként 5-10 percet állva tekerni? Annyira profi nem vagyok, a Balatont körbetekerem, de állva akár 10 percet folyamatosan, nekem soknak tűnne.
Visszagondolva egy balatoni kör alatt csak néhányszor zsibbadt csak el.
Nem írtad hány éves vagy, és hogy mikor lett utoljára cserélve/állítva az ülés.
Lehetséges csak rosszul van beállítva az ülésmagasság és/vagy az ülés dőlésszöge, vagy elöregedett a gél és kikeményedett.
Én nemrég cseréltem mindkét outimon az üléseket a gél elöregedése miatt, már nekem is nagyon nyomta a gát tájékát, és néha nekem is zsibbadt a hímtagom már 40km után.
A prosztatámat havonta legalább egyszer ellenőrzi a sportorvosunk a kötelező vizsgálatok alkalmával, de ha valamiért mennem kell két kötelező vizsgálat közben is hozzá, akkor rutinszerűen minden alkalommal megnézi (mondanom sem kell, mindig baromira örülök neki... LOL 😂).
Most ezeket az üléseket használom a két outin, és igazából nem tudom egyikre sem azt mondani, hogy ez vagy az a jobb, mert mindkettő tökéletes ergonómiailag a seggemnek is (pedig eléggé eltérő kialakításúak), és a gátrész mélyedése is mindkettőnél szélesebb, hosszabb, és mélyebb kialakítású az előzőeknél, ami nekem kifejezetten előnyös az átlagosnál hosszabb és vastagabb gátam miatt.
Itt van mindkettő típusa:
Selle Royal Ellipse Premium Relaxed (szélesebb verzió)
ERGON SR Comp Men M/L (ebből van kisebb is S/M, és ebből is van széles ill. keskeny verzió is mindkét méretben)
Nem a legolcsóbb darabok, de ennyi kényelmet és biztonságot megérdemel a hímtagom minden "szerelékével" együtt... LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!