Mikor egyik reggel a farkamat mostam, akkor vettem észre, hogy marha nagy gond van?
Figyelt kérdés
mert a balherém kisebb, mint a jobb. A jobboldali tehát nagyobb!
Erekciós problémára viszont semmi gond, ha kefélnem kell esetleg biztos menni fog. Csak a balherém kisebb, mint a jobb a jobboldali tehát nagyobb.
2023. szept. 9. 11:14
1/9 anonim válasza:
Ha a tükörben nézted, akkor lehet, hogy pont fordítva van. Nem érzékenyebb vagy fáj valamelyik?
2/9 anonim válasza:
Hát, ha eddig nem tűnt ez fel neked, akkor tényleg marha nagy gond van nálad! Hacsak nem 12 éves vagy. :)
3/9 anonim válasza:
Elírtad a szöveget, more! Pedig jó zene, csípem 😀
De:
"Erekciós problémára viszont semmi OK." 😉
4/9 anonim válasza:
nekem is ilyen. kiverem. dugni is tudnek ha lenne jelentkezo csaj ra, csak nincs.
szoval nem hinnem hogy gond lenne addig, ameddig van 2 hered.
5/9 anonim válasza:
Ákosnak hívnak, mákos a szád és kövér vagy?
6/9 anonim válasza:
en igen kover vagyok tuzoltok visznek le a boltba naponta a cheetos tomegekert.
8/9 anonim válasza:
Szia! Ez természetes, ne aggòdj felesleges!
9/9 anonim válasza:
Értsétek meg, hogy csak poénkodik. Ez egy dalszöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!