Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Élénk piros vér a papíron, ez...

Élénk piros vér a papíron, ez aranyér?

Figyelt kérdés
Igazából gyakori, hogy törlésnél kicsit véres a papír, de ma egy hét hasmenés után végre először keményebbet toltam ki, és jó erősen, miután befejeztem még próbáltam nyomni, de nem jött semmi. Amikor elkezdtem törölni nagyon véres lett a törlőkendő, élénk piros, de nagyon sok. Ezután inkább megmostam és éreztem is egy dudort az ánuszomnál, azóta kétszer bekentem krémmel. Nem aggódok igazából mert én erősen úgy gondolom hogy ez aranyér lesz, de azért gondoltam megkérdezem.

2023. aug. 26. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A dudor miatt aranyérre gondolnék én is.
2023. aug. 26. 18:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Amikor vérzik, az már vérző aranyér. Nekem nagyon régen volt duzzadt ér és nagyon kivételes eset volt, amikor egyszer piros is lett, aminek egyáltalán nem örültem.

Ilyen, hogy gyakori, szerintem kicsit "túlzás", nem szabadna megengedni, de te tudod, talán érdemes lenne megvizsgáltatni.

2023. aug. 26. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!