Ez igaz a körülmetélésről?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az igaz, hogyha körülmetélve lesz valaki, akkor annak nagyobb lesz a farka? Úgy hallottam, hogy + 1/2cm.2023. aug. 25. 12:06
2/11 anonim válasza:
Ha rövid a fitymafék és elhajlítja a makkot, akkor valóban esetleg bekövetkezhet 5 mm-es hossznövekedés. Viszont ez a fitymafék átvágásával is megvalósítható, ami sokkal kevésbé drasztikus beavatkozás és megmaradna a fitymaérzékenység. 5 mm-ért azonban nem biztos, hogy megéri az egész hercehurca.
3/11 Ypszilon1980 válasza:
Nyugi, nincs mód arra, hogy nagyobb legyen, akkora amekkora.
4/11 anonim válasza:
En hatrahuzva tartom, es valoban nagyobb h nem szoritja ossze a fityma. Allandoan nagy merete tud lenni, es a pereme is szelesebb mint ezelott. Erre jonne meg a fek hianya ugy foleg.
5/11 anonim válasza:
Nem lesz hosszabb, hiszen csak a fitymát vágják le, de alatta a barlangos test és a makk sértetlen marad.
6/11 anonim válasza:
Egyik orvos irta a műtétről hogy enyhe fokú makknövekedés lehet. Illetve nézz meg néhány metélt péniszt, hatalmas a makkjuk általában.
8/11 Á.Zoli válasza:
A fitymafék elvágása okozott kb: 1cm hossznövekedést. Viszont nekem rövid volt a fék, tehát hátrahúzott állapotban ívesebbé tette a makkot.
Pár sorral előttem mondták hogy, ha ezt szeretnéd, akkor nem kell metélés, elég a féket elvágatni. Fontos érzékenységtől fosztod meg magad az álandóan fedetlen makkal...
9/11 anonim válasza:
Nekem sokat nőtt utána. Mondjuk 3 évesen metéltek körül, lehet, hogy enélkül is megnőtt volna :-)
10/11 anonim válasza:
Ha valaki sokat fogy, akkor a vérpénisze nagyobbnak tűnhet ernyedten. De a fityma megléte vagy hiánya ezen nem fog érdemben változtatni, hacsak nem vágták ultrafeszesre, mert akkor még a herezacskó bőrét is felhúzza erekcióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!