Green Snake first-öt aki esetleg kipróbált, mik a vélemények, érdemes egyszer kipróbálni?
Szia nekem elég sok aggodalmam volt az utóbbi időben. A reggeli merevedéssel nem voltak bajok de amikor tellyesíteni szerettem volna annál inkább.
Orvoshoz igazából nem szeretnék "egyenlőre" fordulni (egy csinos fiatal nő az háziorvosom és ciki a dolog) a kék piruláért ami egyébként drága is. Próbáltam már egyéb recept nélküli terméket nagy pozitív reményeim voltak de sajnos Nulla eredménnyel. Egy szexshopban szerettem volna beszerzési a következő terméket ami sajnos vagy szerencsére nem volt náluk, viszont az általad említett (Green snake first) készleten volt nekik.
Vettem egy dobozzal és bár már nagyon megcsappant a reményt fűztem hozzá, Csillagos ötös!
Évek óta nem szexeltünk ilyen jót. Olyan pozicciókat is ki tudtunk próbálni ami már rég nem men "puhányságom" miatt.
Csak ajánlani tudom.
Ui. Egy picit föntebb emelte a vérnyomásom de nem volt semmi gond.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!