Van itt olyan ember, akinek pénisz amputációja volt?
1 vagyok
a vegere tekerj, vagy kozepere, amputalni kellett a peniszet mert ugy feldagadt a vazelintol.
1 vagyok
tisztazas kedveert, kaptam uzenetet en vagyok-e a belinkelt kerdezo es hogy akkor hogy pisalok.
NEM. NEM NEKEM VOLT AMPUTACIOM. EZ EGY TELJESEN MASIK KERDEZO.
Szia
Bocsi, hogy csak most láttam a kérdésedet..............nekem sajnos amputálták.
Annyira elfertőződött a fitymám alatt, hogy sajnos 2019.11.29.-én amputálni kellett a péniszem teljes külső részét.
Történetem:
A történet 2019. júniusában kezdődött. A makkom alján megjelent körben egy piros folt. Úgy gondoltam magától is rendbe jön......sajnos nem így történt. Ekkor egy háromszobás panelben éltem, aminek az egyik szobáját béreltem. Én a hosszú csőszobában éltem. A nagyszobában egy Inez nevű csaj lakott (erkélyes szoba, ő is hallgató volt). A kisszoba meg általában üres volt. Mivel közeledett a nyár, ezért Június végén elutaztam külföldre, 2 hónapra. Ahol a péniszem állapota kezdett nagyon rosszra fordulni. Először gombás fehér foltok voltak a makkomon, majd november közepére fekete voltok is megjelentek. Tudtam, hogy nagy a baj.
2019.11.27.-én mentem el egy Urológiai szakrendelésre, ahol sajnos közölték, hogy amputálni kell a péniszemet. Az amputáció 2019.11.29.-én volt, 25 évesen, ekkor egyetemi hallgató voltam.
A katétert 2019.12.06-án vettték ki. Nagyon fura volt pénisz nélkül pisilni. Pénisz nélkül ráfolyik a herezacskómra is.
2019.12.11.-e környékén elkezdett belül a belső csonkom merev lenni. Elkezdtem a péniszem helyét maszírozni, de nem sikerült ejakulálnom.
2020.03.12.-éig kellett várnom. 3,5 hónapig!!!! Szinte egész nap állt a belső csonkom. 2020.03.12-én mikor az Inez lakótársam elment pisilni, akkor elkezdtem hallgatózni. Hallom a WC-ből ahogy pisil.........és mikor a felénél járt, egyszercsak elkezdett ömleni az ondó a péniszem helyéről a szőnyegre. Közben a herezacskóm húzgálltam, és próbáltam nem hangosan nyögni.
Később már rövidebb idő is elég volt, hogy elmenjek. KB 1-3 hónap mire kiürítem a heréim.
2022.01.18.-án találkoztam diákmunkán, egy Eszter nevű lánnyal, és beosztottak minket közös sorba dolgozni. A lány nagyon kedves volt, nekem meg folyamatosan állt a testemben a megmaradt pénisz csonkom. Egyszer amikor bement a WC-re, legszivesebben utána mentem volna kinyalni a punciját.
2022.06.08.-án mondta a lány, hogy elmegy futni, mert megy valamilyen képzésre. Délután nagyon mereven állt a csonk a testemben. Ekkora már kb 3 hónapja, nem ejaukuláltam. Annyira állt a csonk a testemben, hogy megpróbáltam Esztert felkeresni az egyik futópályán, csak hogy lássam. Azon goldolkodtam, hogy aznap személyesen elmondom neki, hogy fertőzés miatt amputálták a péniszem (mivel teljesen megbízható lány, ugyse mondaná el senkinek)............de végül erre nem került sor, mivel nem találtam meg.
U.i: A legrosszabb az, hogy szinte egész nap áll a testemben a csonkom, és nem tudom kielégíteni. Szerencsére mostanra már megszoktam, de nagyon frusztráló tud lenni, hogy a heréimet nem tudom akármikor kiüríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!