Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha a lány, bakteriális fertőzé...

Éáé kérdése:

Ha a lány, bakteriális fertőzést kapott, nekem is érdemes magam kivizsgálni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az történt, hogy össze jöttem egy lánnyal aki szűz volt. Összesen 3-4x feküdtünk le. Az aktus közben szerepet játszottak az ujjaim, a nyelvem és végül ugye a nemiszervem persze minden esteben gumival. Azonban a 4. aktus után, a lánynak fájdalmai lettek oda lent, állítólag nagyon viszketet neki, annyira, hogy nőgyógyászatra kellet vinni. Ahol úgye kiderült, hogy már nem szűz. A doki azt mondta, a lánynak bakteriális fertőzése lett és nem valószínű, hogy tőle. "a fiútól" kapta el.

Azonban.

A lány nem mondta el a dokinak, hogy az ujjaimmal is hozzá értem, és bár a lány is és én is kizárjuk, hogy a farkamtól lett volna hiszen használtam gumit. A lány azt mondja, lehet az ujjamtól lett bakteriális fertőzése.... Erre lehet esély ?

Azóta szakítottunk a lánnyal sajnos és eltelt 3 hónap, most lassan új aktusom lesz. Előtte érdemes kivizsgálásra mennem, akár az ujjaimmal, vagy akár a nemiszervemmel ?

Vagy mit gondoltok mitől lehetett bakteriális fertőzése, valóban az ujjaimtól?

2023. aug. 13. 12:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Elkaphatta tőled. Bőrgyógyászat & nemi beteg gondozóban foglalkoznak ilyesmivel, de ha már ott vagy csináltathatsz egy komplett STD szűrést is.
2023. aug. 14. 06:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hú de szerencsétlen történet.
2023. aug. 16. 15:12
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
#12 és szegény kérdező se a legélesebb kés a fiókban.
2023. aug. 16. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
43%

A nő már hazudott mikor azt mondta neked H szűz,közbe meg nem.

Szerencse hogy gumit húzták mert most te is vakaródzhatnál vagy a vizelésel lenne gondod.Bakteriális fertőzést nem csak némi úton szedhet össze az ember hanem bárhol,ahol pld többen vannak.Pld fürdő,közös wc használat stb..

Az újjad nem lehet fertőző az hülyeség.Ezeknek a baciknak a nyálkahártya az élőhelyük,belül vannak, nem tudnak az újjad vastag bőrfelületén sem szaporodni sem megtelepedni.Gondolom nem évente mosol kezét..

A baktériumfertőzés lényege hogy a baktériumok túlszaporodnak.Ekkor jelentkeznek a tünetek.Ha nincs tünet akkor jóeséllyel nem vagy fertőzött,de egy vizsgálat 100%ban ezt ki tudja deríteni.

Nem kell parázni ettől,mert nem a világvége.

2023. aug. 16. 16:54
 15/17 A kérdező kommentje:

14-es hát nem tudom.... Azért elmegyek dokihoz biztos ami biztos...

Csak a fura az, hogy nekem semmi tünet, még viszketés sem, a doki a lánynak meg azt mondta nem valószínű hogy tőlem van.

2023. aug. 16. 23:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Na mégegyszer mert úgy látom hogy egyeseknek nem világos,amit akartam elmgyarázni.Ez azért fontos,hogy ne essünk bele abba a hibába,hogy elkezdünk vádaskodni meg a másikat alaptalanul meggyanúsítani minden fassággal!

Vannak némi úton terjedő nemi betegségek és vannak nem nemi úton szerezhető nemi betegségek.

A nem némi úton megszerzett nemi betegség, viszont tovább adható némi úton.

Szóval ha Ilcsikének folyása van,és viszket,még nem kell beadni a válópert mert egyáltalán nem biztos hogy valakivel összefeküdt,hanem érdemes mindkét félnek elmenni a dokihoz,hogy ne alakuljon ki a Ping Ping effektus!!(Oda vissza adogatják egymásnak)

Ilyenek a gombák és egyéb baktériumos fertőzések.

Ezek,mármint a gombák és baktériumok mindenkiben benne vannak.Csak egyensúlyban,kevés mennyiségben.Szval mondhatnám úgy is,hogy mindannyian gombásak vagyunk.Eddig világos?Szóval Eddog semmi gond,míg X mennyiségű gombád,vagy bacid van.A gond akkor van,ha valami ezt az egyensúlyt felborítja, és azok túl nem szaporodnak a hüvelyben,a húgyutban,a húgyhólyagban stb.

Amikor ez megtörténik akkor jelentkeznek a tünetek.

2023. aug. 17. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja! 14# voltam.
2023. aug. 17. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!