A magas fehérjefogyasztásnak van hatása a merevedésre vagy a libidóra?
Lepontozhattok, de attól még merevedést nem a fehérjebevitel fogja okozni, hanem az egyéb ásványi anyagok.
A test normál működését kell biztosítani, ehhez pedig táplálkozás vagy kiegészítő által kell a kellő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot. Ezen felül a vérkeringés az ami a megfelelő mértékű merevedést biztosítja a barlangos testbe áramló vér által. Tehát nem a fehérje mennyisége, hanem a keringésed fogja a megfelelő merevedést okozni.
Értem a tudatlanokat, de legalább ne pontoznák le a helyesen válaszolókat.
Csatlakozom a heteshez
Én sem értem a lepontozókat
Válaszoltam a kérdésre hogy nem okozott gondot a fehérjefogyasztás a merevedésemnek
Évek óda kondizom megfelelően táplálkozom és tápkiegnek tejsavófehérjét viszek be évek óta
A merevedésem a nemi vágyam a libidóm köszöni jól van
Azért aki rendszeresen szedi ezeket a szarokat, megkérdezném a párjaikat, hogy gondolják, milyen a szexuális életük, de őszintén. Az exemnek nem segített, sőt, akikkel edzett, volt köztük olyan, aki nem is élt a párjával nemi életet, ráadásul gyakran ingerültek és/vagy fáradtak voltak.
Nem a fehérjétől függ, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!