Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 43. Miért nincs merevedés...

43. Miért nincs merevedés egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés

2023. aug. 12. 05:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen hirtelen állt elő, akkor fáradtságtól kezdve okozhatja bármi, stressz pl.
2023. aug. 12. 05:27
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Nem kezdtel vagy hagytal abba valamilyen gyogyszert az elmult par hetben? Munkahelyen/otthon/tagabb csaladban minden rendben van? Vizelesi gondok nincsenek? Dohanyzol? Szedsz valamilyen szteroidot?

...es a fentieken kivul kb 500 egyeb lehetseges egeszsegugyi ok van.

(az oregecskedo feleseget most nem is emlitem)

2023. aug. 12. 05:55
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert öreg vagy már.
2023. aug. 12. 06:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Andrológushoz fordulj, ha nem rendeződik.
2023. aug. 12. 06:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam. Ha a 43 a kérdésed elején a korod, az is stimmel. Már 20 éve nem kapom meg rá a választ. Szeptember 7 - én megyek vele ismét az andrológushoz.
2023. aug. 12. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ha a gyógyszer nem segít és az andrológus nem lép tovább más megoldás irányába, akkor másik andrológust kell keresni.
2023. aug. 12. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Elmentünk nyaralni, kikapcsoltam, nyugodt voltam, itthon hagytam a gondokat. Ahányszor össze ölelkeztünk a vízbe, nekem mindig úgy állt a cerka mint a kocsirúd. Örökké 1-2 perc késéssel a feleségem után tudtam ki jönni a tengerből…

Hazajöttünk és másnap este örültem,h egy majdnem keményet tudtam produkálni.

Mi változott meg? Vissza estem a mindennapokba! Rám szakadtak a vállakozás gondjai, ezer e-mail, ügyfél kérés/igény, anyag beszerzési gondok, csúszás, határidő, kintlévőség, stb.

Az ágyban nyilván nem ezekre gondolok, de tudat alatt ott van, és befolyásol! Próbálj meg kikapcsolni arra a kis időre, vagy vegyél be egy kék tablettát. De az sem lehet megoldás a végtelenségig, úgyhogy inkább az első.

42F

2023. aug. 18. 07:45
 8/8 anonim válasza:

A legfontosabb, hogy ne pánikolj! Fejben nagyon sok dolog dől el ezzel kapcsolatban is! Ha egyik napról a másikra nem működik, az csak fejből vezérelt stressz vagy gond lehet. Keresd az okát, hogy mi nyomaszt, de ne PONT EZ nyomasszon! Rá kell még pihenni, pár napig magadra, hobbira is figyelj, semmi maszturbálás és visszajön az igény akár egy illatra is.

Én azt veszem észre,hogy ha egy kicsit elkezdem úgymond "lesz@rni a világot", könnyebben venni dolgokat, nevetni mások erőlködésén velem szemben akár, igenis berúgni évente 2szer a haverokkal, kicsit beinteni

a világnak, na az segít. Meg valahogy motivál az is, ha finoman, ésszel, majd ha odakerül akkor még jobban dominálom a nőket-és úgy néz ki hogy nekik is pont az kell. Viszont ezek is mind fejben dőlnek el.

SZ@RD le a legnagyobb stresszforrásaidat és kicsit határozottan kapd el az asszonyt egy nem szokványos helyen és időben! Meglesz a jutalmad! :)

50/F vagyok és 3 szeretőm van.

2023. aug. 18. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!