Miért érzem maszturbálás után kellemetlenül magam ?
23 éves vagyok elég sokat dolgozok és mellette edzek heti ötször . Ezért nincs sok időm buliba járni és nem is szeretnék . Nem igazán vagyok az a típus aki egy random lánnyal egyből lefekszik .
De valahogyan kikell elégítsem a szexuális vágyaimat . Viszont a maszturbalas után annyira rosszul érzem magam , olyan kellemetlen érzés fog el . Nem érzem helyesnek . Úgy gondolom , hogy ez kar 23 évesen elég ciki .
Ti mit gondoltok erről ?
Semmi jelentősége, "egészségügyi ürítésre" szükség van a prosztata és a többi szerv megfelelő működése érdekében is.
Amikor csak hetente jártam barátnőhöz (akár csak szexpartnerként), akkor is ugyanúgy kinyomtam előző este, mint minden este. Egyszerűen a jó alváshoz is ez kell.
Szerintem ez semmit nem befolyásol a "rendes" szexben, sőt... Fenntartja az egészséget.
Lehet választani a megtartóztatást is, állítólag ők lehetnek majd prosztatarákosok is, biztos megéri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!