Az oké ha egy nap alatt látványosan megnőtt a szőrzetem?
Figyelt kérdés
Tegnap borotváltam alaposan, most megnéztem magam a tükörben és visszanőtt elég látványosan, a hónaljamon is. Oké hogy ilyen tempóban nő? Súlyzós edzéseket végzek egyébként, semmi illegális szert nem használok. Megfelelően táplálkozom, vizet iszom, és alszom eleget. 23/f2023. aug. 2. 14:36
1/6 anonim válasza:
Egyem a szívedet, hát szerinted miért szoktak a felnőtt férfiak naponta borotválkozni? Bár nem fejtetted ki, mennyi az "elég látványos" hossz, de szinte biztos, hogy normális.
2/6 A kérdező kommentje:
Reméltem hogy pár napig még csupasz lesz az arcom.
2023. aug. 2. 15:06
4/6 A kérdező kommentje:
Közelről, mindenhol szőke vagyok.
2023. aug. 2. 20:10
5/6 anonim válasza:
Én tegnap este borotválkoztam és már délután látszódtak az apró fekete pöttyök az államon.
Évekig én is naponta borotválkoztam, de a bőrömnek nem tett jót a mindennapos borotva. Így már van hogy 2-4 napig nem borotválkozok.
A hónaljamon kicsivel lassabban nő a szőr, de 3 nap után már ott is látszik.
Tartós simaságot a gyantázás vagy az epilálás eredmémyez.
6/6 anonim válasza:
Csináltass lézeres szőrtelenítést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!