A hímvesszőmön két napja elkezdett hámlani a bőr a makkomon, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Gombafertőzésre gyanakszom, a gyógyszertárban adtak rá Lomexint2023. aug. 2. 12:14
2/9 anonim válasza:
Kinőtte a régi bőrt,levedli. Használj Lactovit testápolót masztizáshoz.
3/9 anonim válasza:
Gombaellenes szer mellékhatása a szárítás, tehát majd használj neogranormont vagy egyéb hámosító krémet.
A gombának azért egyéb tünetei is vannak általában, mint pl a szaga (büdös).
Lehet bakteriális fertőzés is. Én elmennék bőrgyógyászatra és valóban azzal kezelném amivel kellene, mert a hámlás magában akár bakteriális fertőzés is lehet.
4/9 anonim válasza:
Szerintem ezt itt hiába kérdezed. Semmi köze nincs a kiveréshez. Nekem soha nem hámlott, pedig sokat vertem. Amikor gombás voltam, az meg piros volt, és viszketett. De lehet, hogy annak is több fajtája van. A lábujjaim köze szokott hámlani. Talán az is gomba. Vagy elmész vele a bőrgyógyászatra, vagy otthon kísérletezel vele.
5/9 anonim válasza:
Egyszer összekevertem a szappanokat egy gyenge pillanatban, és fertőtlenítő szappant használtam a cerón, az szárította ki annyira rajta a bőrt, hogy lehámlott, de aztán gond nélkül lassan rendbejött.
6/9 anonim válasza:
Neked is segít a Bepanten kenőcs!Az megpuhitja a makkod bőrét!Nem szabad visszahuzott fitymaval járni!Kiszaradhat a makkod!
7/9 anonim válasza:
#6 ezt nem bantasbol, de akkor amerikaban mindenkinek szaraz es hamlik?(valahol olvastam hogy ott majdnem minden ember korul van metelve)
8/9 A kérdező kommentje:
Mára elmúlt, Lomexint használtam.
2023. aug. 3. 21:51
9/9 everlight válasza:
Ha szaga van-viszket akkor gombás fertőzés ,ha nincs akkor csak száraz a bőr,azért hámlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!