Milyen gyerekkori vagy felnőttkori betegségek lehetnek amitől mi férfiak meddők leszünk és nem marad egyetlen élő spermánk sem?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 21:47
2/9 A kérdező kommentje:
azon kivül?
A mumsz minden esetben meddőséget okoz?
2023. júl. 30. 22:19
3/9 anonim válasza:
Szerintem herebiopsziával akkor is lehet elvileg életképes ivarsejtet találni. Totál meddőséghez a herék elvesztése kellene.
4/9 anonim válasza:
Pl here mellekhere gyulladás, a here serulései, vagy ha kasztrálnak
5/9 A kérdező kommentje:
Minden rendben van a herèimmel , voltam úrologusnál minden rendben van ,voltam mumszos kicsi koromba de kezelve volt,nem voltam kiengedve sehova hamar el is múlt ,viszont nincs elég spermám és ami van is rosszak ,szerintetek mitől lehet?
2 Millió spermám volt amiből 19% volt jó rá egy fél évre csináltam újabb vizsgálatot akkor már csak 100.000 volt és az egész rossz :(
2023. júl. 31. 15:39
7/9 anonim válasza:
#5 hát ezt andrologus tudná megmondani
8/9 A kérdező kommentje:
van ismerösöm akinek szinten volt mumszja de neki nem volt kezelve és egyetlen egy élő spermiumja sincs.
2023. aug. 1. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!