Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 19 éves fiú vagyok, és a bal...

19 éves fiú vagyok, és a bal herémen a mellékhere jelentősen nagyobb mint a jobb herémen. Nem fáj, de honnan tudom eldönteni, hogy érdemes-e ezzel urológushoz menni, hogy vajon csomó, daganat, sérv, visszér vagy miért van ez?

Figyelt kérdés
elég szégyenlős vagyok, és nem szívesen mennék urológushoz, mert félek, hogy a szituáció - meztelenül tapogatnak egy orvosi rendelőben - izgalomba hozna. Ha mégis el kell menni, hogy tudom elkerülni, hogy ne legyen merevedésem, illetve szokott-e lenni másoknak is, vagy hozzá vannak szokva az urológusok?

2023. júl. 30. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Ezért van az urológus, hogy ő meg tudja mondani neked. Ha olyan egyszerű lenne házilag felállítani egy kórképet magadról, akkor már kihalt volna a szakma.
2023. júl. 30. 11:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Az sem tudhatod, hogy biztosan a mellékhere-e az, amit te annak gondolsz. Miután megtapogatott, utána vélhetően elküld ultrahangra, ha csak nem magánrendelőbe mész. Az ultrahangban pedig legtöbbször nők dolgoznak, az a hölgy majd vélhetően megkér, hogy fogd meg a lompost, ő pedig végigtapogatja a zacskódat a műszerével. Anyukád vagy nagymamád korabeli lesz a hölgy vélhetően.
2023. júl. 30. 11:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem kell félni tőle, és ha merevedésed lesz, akkor sem lesz semmi. Mindenkire másképp hat az izgalom.
2023. júl. 30. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Megéri elmenni, mert így legalabb legalisan mutogathatod a farkadat, és valaki mas is megtapogatja végre.
2023. júl. 30. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:
39%

Ne aggódj!Rá fog csapni ha merevedésed lesz.

UI:.A rezidens lányok meg néhány ápolónő be szoktak menni a szakrendelőbe.Nézd meg az ajtóra ki szokták rakni hogy mikor van gyakornoki látogatás.Mondjuk van amikor elfelejtik..

2023. júl. 30. 11:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy urológust. Ne aggódj, ott minden férfi szó szerint behúzza fülét, farkát. De ha neked mégis merevedésed lenne, az se lesz gond. Látott már olyat. Ez miatt kár halogatni. Például hímvessző ultrahangos vizsgálatakor ő ad be egy injekciót, ami merevedést intéz elő, illetve találkozik olyan betegekkel is, akiknek a barlangos testek károsodásának elkerülése érdekében le kell csapolni a vért a merev péniszből. Nem fog perverznek gondolni, ha valaki, akkor az urológus tisztában van azzal, hogy az izgalom mindenkire másképp hat.
2023. júl. 30. 13:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Menj el mielőbb az urológiára, és nézesd meg az urológussal.

Ne aggódj, neki is olyan van a gatyájában, és ha mégis felállna a f@szod, akkor is biztos lehetsz abban, hogy nem a tiéd lenne az első amit látna mereven.

2023. júl. 30. 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Így igaz.Azt fogja mondani:Na fiam mutasd a gyíkodat láttam már ilyet ne aggódj!

Erzsike jőjön csak!Segítsen..

2023. júl. 30. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2023. júl. 30. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Erzsike majd az ultrahangon markolássza a golyóit.
2023. júl. 30. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!