Mekkorára képes megnőtt a fiúk fanszőrzete és zacsi szőrzete? Neked Kb. hány cm? Szerinted mekkora a max?
Figyelt kérdés
Nekem már 8-9 cm, de még mindig növekszik pedig már a 20-as éveim elején járok.2023. júl. 30. 07:38
11/16 anonim válasza:
Nekem is göndör. Soha nem mértem le pontosan. Saccra kiegyenesítve olyan 4-5 cm lehet max. És akkor sem nő hosszabbra, ha évekig nem szőrtelenítek.
12/16 anonim válasza:
Olyan 6cm re nől meg nekem
De mostanába nem mértem mert évek óts borotválom
13/16 anonim válasza:
Nekem kb 12cm hosszú, 47 évesen. Úgy értem a szőr😀
15/16 anonim válasza:
Ez neked miért fontos kérdés?
Beszari,önbizalomhiányos gyerek vagy...
16/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a nemek között jelentős különbség lenne e tekintetben. Nekem göndör a szőröm, de ha kihúzom egyenesre nagyjából 4-5 cm. Akkor sem nő nagyobbra, ha nem nyírom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!