Miért vagyok pattanásos? Rengeteg sok kicsi apró pattanás van az arcomon, viszont ez nagyon zavar. Hogyan tudom őket eltüntetni hamar? Nyomkodni nem akarom.
Változnak a hormonjaid,férfi korba léptél.
Ahogy írták kozmetikus a bőrgyógyásza .Kérjél időpontot,és más nem lesz akkor a kozmetikusnál.Egyre több fiú veszi igénybe ezt a szolgáltatást.
Ez bizony a serdülőkor miatt van. Nekem is volt, utáltam is nagyon. Kozmetikus nekem nem vált be. Bőrgyógyászhoz én sem mentem, mert nem akartam mindenféle gyógyszerrel tömni magamat.
Az étkezésre odafigyeltem/figyelek még most is.
A különböző kenceficék sem segítettek. Ha kiszárítja a bőröd, akkor a bőr még több faggyút fog termelni. Szóval ne kend tonikkal minden nap.
A rendszeres tisztálkodás, alapos arctisztítás jó módszer, de ezt sajnos meg kell várni, hogy elmúljon. Nekem még most 21 évesen is van, de nekem inkább a hátamon és a mellkasomon. Az arcomról akkor kezdett el elmúlni, amikor elkezdtem borotválkozni
Én úgy próbálok tenni ellene, hogy sokat vagyok levegőn, sokat napoztatom a bőrömet, és ha lehet minél többet vagyok félmeztelenül, hiszen nekem most a felsőtestem a problémásabb.
A vérteszt jó ötlet, abból sokmindent megtudnak nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!