Az mit jelent ha egyik haveromnak a fő témája felém az hogy mikor borotváltam és mikor vertem? Meg ha frissen borotvál kéri h mutassam meg.
Utolsó,nem érdekelnek a szakkönyvek,és nem mondom egyből hogy buz.i,de nem normális dolog az amit itt a egymás előtti hokizásról,meg egymásnak kiveréséről,tapogatásáról írt valaki,vagy az állandó mutogatásról nem tudom te voltál el,de mindegy is.A másik meg a kérdező is furcsálja már a dolgot,szóval ez nem egyszeri dolog és ahogy kivettem nem úszodában történt,ahogy esetleg EE írta ill rákérdezett,hogy valami konkértat tudjunk meg hogyan is szokott előjönni ez a dolog,de az is elég furcsa lett volna,hisz mért kérte volna mutassa meg,hisz úgy is látja mi alatt átöltözenk szerintem.A buz.zás dolgot én is hagynám,de egy biztos ez már nem normális dolog,hisz a kérdező is írta,hogy ez a főtéma,szóval állandóan az ő micsodájával foglalkozik,ez semmilyen korban nem normális,ha csak ez érdekli,főleg hogy egyneműekről beszélünk,ez a természetes érdeklődést már túl lépte kicsit.
Kérdező létszi írd le hogy pontosan hogyan is szokott előjönni ez a dolog a barátod felől,szóval pár ilyen szitut írj le,hogy tisztább legyen a kép nekünk is!
Mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!