Képes lehet nyúlni a fitymám?
Sziasztok. Kb egy hete volt egy fitymafék műtétem, ugyanis merev állapotban nem tudom a fitymát a makk mögé húzni. Kipróbáltam most a műtét után egy héttel hogy sikerül-e, és hát tovább ment mint előtte, de még mindig kb a feléig, kétharmadáig sikerül fájdalom és szorítás nélkül lehúznom. Viszont az a kérdésem, hogy mivel technikailag eddig a fitymafék volt az akadályozó ok, így hogy az mostmár nem akadályozza a fitymát, képes lehet kitágulni szépen lassan?
Az urulógus akinél voltam azt mondta hogy szerinte nincsen fitymaszűkületem, szóval most elég tanácstalan vagyok. A válaszokat előre is köszönöm.
Nekem is kitágult, de akkor még fejlődő korban voltam. Pontosan nem tudom, de akkoriban kezdett "meredezni" és feltűnt, hogy merev állapotban szűk az a rész.
De akkor derült ki az is, hogy húzgálni jó, így lassan kitágult, a sok húzgálástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!