Miért nincs napok óta étvágyam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Most már harmadik napja tapasztalom, hogy egyszerűen nincs étvágyam.Ma reggelire ettem tejbecsokit, de azt is csak azért, mert könnyen lecsúszik.Ebédre a főzeléket már nem kívántam, pedig a kedvencem volt.Tegnap reggel és este ettem egy keveset és tegnap előtt délbe már nem volt étvágyam.Emellé aludni se tudok.Egyfolytában forgolódok ma és tegnap aludtam összesen 6 órát.Mitől lehet ez?
19/F
2023. júl. 18. 17:06
1/3 anonim válasza:
38 fok volt árnyékban. Ettől függetlenül azonban enni kell, és nem a csoki a megfelelő táplálék.
2/3 anonim válasza:
Amig nem a pl most tizenvalahany fokos Angliaban eltem, nyaron hosegben pocsekup voltam, etvagyam az nem volt.
3/3 A kérdező kommentje:
De nekem eddig volt nyáron is ezért nem értem
2023. júl. 19. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!