17 éves vagyok, 6 hónapja csinálok semen retention-t (sperma visszatartást) és azóta amikor láb emelést csinálok hasizomra akkor mindig érzek egy fura érzést a hasamban, ami igazából nagyon kellemes és minnél többet csinálok annál jobban erősödik-->?
Figyelt kérdés
Eddig sosem néztem meg, hogy mi történik ha sokat csinálom, de a mai nap addig mentem, hogy magömlésem lett 😂. Ilyennel találkozott már valaki?2023. júl. 17. 11:36
11/13 anonim válasza:
10!
Hugyozás közben is távozhat.
12/13 anonim válasza:
Ezt hamza mondta? Érdemes fenttartásokkal kezelni az embert.
13/13 anonim válasza:
A magmegtartás nem való mindenkinek mert erőszakos incel-é válhat tőle valaki, egyik haverom azt mondja hogy minden reggel kicsapja 50 évesen ha nem akkor feszült ,idegbeteg lesz egész nap, nekem viszont vigyáznom kell a muníciómra így negyven felé már csak kéthetente egyszer durranok el ha többször akkor gyengének, fáradékonynak, dekoncentráltnak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!