MI LEHET EZ a fülemben?
Figyelt kérdés
1. Ez a fülzsír mennyiség normális? Szoktam takarítani fültisztítóval.
2. Mi lehet az a fehér a fülzsírban?
2023. júl. 16. 21:44
11/14 A kérdező kommentje:
Tényleg önmagától tisztítódik a fül, vagyis nem kell kitisztítani, magától kitisztul?
2023. júl. 17. 16:54
12/14 A kérdező kommentje:
Ez nem tudom mennyire hülyeség, de remélem elnézitek, nem értek hozzá, ezért kérdezem.
2023. júl. 17. 16:55
13/14 anonim válasza:
Ha normálisan működik, akkor nincs vele baj akkor sem, ha nem tisztítod. Az már más kérdés, hogy ha valaki belenéz, mennyire lesz gusztusos. Ha normálisan működik, akkor a pálcikás tisztítástól sem lesz baja. De ha valami nem működik jól, túltermelődés van, akármi, akkor kialakulhat zsírdugó, ami problémát tud okozni.
14/14 A kérdező kommentje:
Milyen problémákat tud okozni? Hogyan alakul ki? Mik a jelei?
Bocsánat, de az ilyen témákban nem szeretek interneten olvasni, mert egy komplex témáról van szó, és akik értenek hozzá, azok ezerszer többet tudnak, mint én 5 cikk elolvasásával.
2023. júl. 17. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!