Mennyi idő lesz?
Figyelt kérdés
Hali!
Par nap mulva mennek el urulogushoz hogy kivizsgaltassam a fekem ami 100% rovid. Es realizaltam hogy szeptemberig valoszinuleg nem fog helyrejonni es sulikezdes elott akartam ezt megcsinalni. Mikor lenne kb a beavatkozas napja ha 20-an bemennek?
2023. júl. 15. 14:43
1/3 anonim válasza:
Ezt nem tudjuk megmondani, mert nem tudjuk sem a várost, sem az orvost, szóval fogalmunk sincs mennyire zsúfolt vagy nem zsúfolt a doki.
2/3 anonim válasza:
Teljesen változó, mikorra tudnak időpontot adni, így ezt nem tudjuk megmondani. Ha mindenképp túl akarsz lenni rajta a suliig, esetleg magánorvost érdemes felkeresni.
3/3 anonim válasza:
Medicoverben volt körülmetélésem. Másfél héten belülre volt időpont a műtétre. Utána egy hétig maradtam otthon. Sima fitymafék átmetszés nyilván sokkal gyorsabban gyógyul. Magánrendelésen simán megvagy iskolakezdés előtt. Államin kétlem, tippre sehol az országban nincsenek sok hétnél rövidebb várólisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!