Körülmetélés helyet hátra hajtva tartani a fitymát ugyanolyan mintha el lenne távolítva?
Igen, nagyjából ugyanolyan. A makk pár hét alatt hozzászokik az alsóneműhöz, de ettől nem lesz érzéketlen, csak kevésbé lesz érzékeny, de ennek amúgy sincs túl nagy jelentősége, mivel az orgazmus eléréséhez nem a makkot kell ingerelni: a legtöbb férfi képtelen pusztán a makk ingerlésétől elélvezni. Ahhoz a kulcs a makk alsó pereme alatti, fitymafék körüli terület ingerlése – azt meg a hátrahúzva tartás nem érinti, ahogy legtöbb esetben a körülmetélés sem.
De nyilván szex közben a makk is ki van téve ingereknek, így a makk ingerlése is hozzájárul az orgazmus eléréséhez, de nem szükséges hozzá, hiszen a makk ingerlése nélkül is el lehet érni az orgazmust, vagyis egy kevésbé érzékeny makk – akár metélt, akár hátrahúzva tartott – nem akadálya az orgazmusnak. Legfeljebb több és hosszabb ingerlés kell hozzá, a hosszabb ingerlés viszont általában intenzívebb orgazmust idéz elő, ráadásul az együttlét ideje is hosszabb lehet – szerintem egyik sem hátrány ;)
Nekem lassan 30 éve hátra van húzva, tudom miről beszélek.
Egy nagyon nagy tévedést olvasok, és csak ezt szeretném kijavítani:
Azért lesz érzéketlenebb a makkjuk mert csupaszon van DE a fitymában igen is sok fontos idegvégződés van. Például ha úgy szopnak hogy hátra van húzva a fitymád teljesen, és a csaj ajka a makkod alá lemegy, akkor érezni fogod milyen jól esik pedig a makkodhoz nem is ér hozzá. Vagy ha ugyan így hátrahúzza, és lentről fölfelé végig nyalja és a makkot még nem is éri a nyelve de milyen jó érzés.
Körülmetéléskor pont ez a pár centi tűnik el ami lényegében a fitymád legeleje és a belső része ami csak akkor látszik ha hátra van húzva. Viszont ha körülmetélnek akkor ezeket a bőrrészeker leváltja a farkad középső illetve alsó részén található átlagos bőr.
Az emberi test rugalmas. Kihalt volna az emberiség, ha minden körülmetélt férfi nem élvezné a szexet.
Saját tapasztalat, hogy ha egyszer műtétre adod a fejed.. illetve a hímvessződ, akkor vágják hátra rajta a bőrt feszesre hátra. Túl laza körülmetélésnél a maradék feltorlódik a makk alatt ernyedten. Biciklizéskor roppant kellemetlen volt, ezért kértem magán úton javítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!