Fitymagyulladás? (kérdésed rövid, magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Amikor hátrahúzom a makkomon a bőrt,elkezd fájni a makkomnak az alsó része,ez mitől van? Fitymagyulladás?
14/F
2010. okt. 13. 19:29
2/10 A kérdező kommentje:
kösz,má értem
2010. okt. 13. 19:34
3/10 A kérdező kommentje:
de am télleg attó van?
2010. okt. 13. 19:38
4/10 anonim válasza:
nekem is szokott fájni néha utánna
5/10 anonim válasza:
Nem a recsitől neked szimplán rövid a fitymaféked. Ez szex közben lehet majd kellemetlen és akár meg is szakadhat. Elmész urológiára ott elvileg 5 perces műtétel megoldják ezt a problémát fájdalom mentesen. Szólj valamelyik szülődnek és hajrá.
6/10 A kérdező kommentje:
De máskor nem szokott fájni,csak most kezdődött,amúgy tényleg sokat recsizek,napi 5-6 alkalom. Ma reggel kezdődött az egész.
2010. okt. 13. 20:22
7/10 A kérdező kommentje:
És nem a fék fáj,hanem a makk alsó része a farkam tetején.
2010. okt. 13. 20:23
8/10 anonim válasza:
Mosod rendesen?Várj még holnapig és ha továbbra is fáj akkor menj urológushoz csak ezt tudom tanácsolni.
9/10 A kérdező kommentje:
Hááát.. Néha-néha mosom rendesen. De ma este meglesz az tuti. Jha,és asszem télleg rövid a fék,kb így néz ki:
De a féknél a bőrt kb 1 centiig lelehet húzni.
Pics@ba,mé' vagyok ilyen szerencsétlen? :(
2010. okt. 13. 20:34
10/10 anonim válasza:
Ne legyél már elkeseredve nekem is kéne menni műtétre fitymafékkel csak lusta vagyok még. :) Képzeld el mi lenne ha körül kéne metéljenek mert fitymaszűkületed lenne? Az nem lenne jobb.Örülj hogy csak ennyi és rutin műtéttel meg lehet csinálni. Szülők előtt meg ne szégyenlősködj hisz ők hoztak össze. És még egy jó tanács...mindig mossad rendesen még ha nem is tussolsz este akkor is öblögesd át vízzel a makkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!