Mitől fájhat a herém környékén?
Két napja lettem figyelmes rá. Legalábbis nem is biztos, hogy az fáj, mert ha megnyomom nem érzékeny és nem fáj...azonban fölötte pár centivel, úgy a szeméremcsont táján olykor tompán de fájdogál... Pisilés vagy épp a másik dolog elvégzése közben és után sem fáj, egy kicsit sem...
19 éves vagyok, igaz barátnőm nincs, így a nemi úton terjedő betegségek kilőve, mert nem voltam még senkivel. (Lehet ciki, lehet nem, ez van.)
Azonban naponta szoktam kisebb-nagyobb adagokat csinálni, van hogy többször is, amelyben eddig nem figyeltem meg sem vért, sem sárga dolgot, illetve ahogy mondtam, közben sem fáj, szval...
Szerintetek?
Tényleg doki ha megütötted és nem múlik el.
Azért nem lenne jó ha nagyobb gond lenne belőle.
Igyál minél többet, hogy ha valamiféle bacilusok vannak azon a részen, azok távozni tudjanak.
Erre különösen jó egy sör vagy kettő.
Ha nem szereted, akkor alkoholmentest is ihatsz, az is hat.
8
Nem biztos látszódna a spermában a gond.
Néha fáj akkor is amikor mondjuk be vagy indulva de nem tudod "kiadni". Esetleg ilyenkor segíthetsz magadon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!