Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akinek felnőttként volt...

Akinek felnőttként volt körülmetélése, le tudná írni a tapasztalatait?

Figyelt kérdés

Úgy tudom körülbelül egy hónap a teljes gyógyulási idő, hogy néz ki ez az egy hónap? Nagyon kellemetlen? A műtét meddig tartott, mennyire volt fájdalmas stb?

Előre is köszönöm.

2023. júl. 4. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Most már ugye 6 hónap is eltelt. Lankadtan egyértelműen sokkal kevésbé érzékeny, mint előtte, de akció közben pont ugyanolyan.
2023. okt. 18. 07:07
 12/12 anonim válasza:

9/11 válaszoló

Sajna ez tényleg nem olyan mint mondjuk egy algopirin amiről köztudott hogy mindenkinél ugyanaz a hatás.

Igen tovább bírom, fel lehet ezt fogni pozitívnak is és negativnak is.

Személy szerint szerettem kontrolálni mikor megyek el és igenis hiányzik az az érzés hogy tudjam milyen "belülről" őfelsége. Most is oké meg nagyjábol érzem, de tudom milyen volt régen. :) Mivel én sok nővel "találkoztam" nem is baj hogy körülvagyok metélve hisz a betegségek és kórokozók száma jóval kisebb így, ritka jól tudom mosni és karban tartani.

Ha vacilálsz csak azért mert a nőnek hosszabb lesz az élmény, hát inkább maradj így. Ha egészségügyi ok, akkor én azt mondom ne félj. :)

2024. febr. 22. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!