Makkon sötét foltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 éves férfi vagyok. Pár hónapja megjelent a makkom alján(peremén) egy ilyen fehér anyag szerű valami , ami utána hol kevésbé látszott hol jobban , aztán egy idő után szinte teljesen eltűnt. Pár héttel ezelőtt viszont a makkomon össze vissza kis szabálytalan formájú sötét foltok vannak , kb úgy tudnám leírni mintha koszos lenne. A kérdésem az lenne , hogy ugye ez "csak" gombás fertőzésre utal nem pedig rákra vagy nemi betegségre? Nézegettem neten hasonló témákban cikkeket,kérdéseket,válaszokat de nem igazán találtam olyat ami alapján határozottan el tudnám dönteni.(egyéb tünetem nincs) Egyébként mielőtt valaki ide írná, megyek urológiai szakrendelésre (8 nap múlva) csak gondoltam hátha tud valaki valami hasznos infót írni addig. Köszönöm szépen előre is a választ/válaszokat.2023. jún. 26. 19:08
2/2 anonim válasza:
Ezen segithet egy kicsit Kovirozsa krém!Az enyém is olyan volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!