Szeretkezés után a fitymán apró fájdalmas vágásszerű sebek vannak. Mi okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok és tegnap vettem észre szeretkezés után. 3 hónappal ezelőtt is voltak hasonló gondjaim de elmúltak magától.
Feleségem 8,5 hónapos várandós.
Jelenleg ott tartok, hogy a fitymámat alig tudom hátrahúzni mert rohadtul fáj.
Gombám nincs, mivel feleségem többször volt teszteken a várandóság miatt és nem mutattak ki nála semmi eltérést, sem gombára utaló tünetet.
2023. jún. 16. 15:13
1/7 anonim válasza:
Van-e szőr a feleséged nemi szervén ? Mert ha van, akkor szőrvágás esete forog fenn.
2/7 A kérdező kommentje:
Nemsok, de van igen.
2023. jún. 16. 15:23
4/7 A kérdező kommentje:
Nem viszket, nincsenek kiuteseim.
Feleségemnek semmi gombája nincs és mindig gumi nélkul akciozunk
2023. jún. 16. 15:31
5/7 anonim válasza:
Nem kell mindig kiütés legyen. Jelentkezhet csak így is
6/7 Csupasz makk válasza:
Szerintem enyhe fitymaszûkületed van és emiatt berepedezett a fitymád. Javaslom menyj el a dokihoz! A berepedezett fityma mindig heggel gyógyul, aminek következtében rugalmatlanabb és még szûkebb lesz. Ha idejében kezelik, lehet, hogy meg lehet oldani mûtét nélkül, vagy részleges metéléssel, de ha elhanyagolod, akkor a teljes körülmetélés vár rád.
7/7 anonim válasza:
1-es
A szőrnek semmi köze nincs hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!