A páromnak napi egyszer áll fel? Normális?
Igényelném többször is, napi 2-3szor próbáljuk de legjobb esetben is csak egyszer áll fel.
Párom azt mondja h akarja nagyon is nemrég jöttünk csak össze, de nem megy neki.
Előfordulhat hogy valami problémája van?
Exemnek heti 1x, de ő rendszeresen önkielégített, és emiatt már az én kezem sem adott neki ingert - nemhogy a hüvelyem. Nem véletlenül ex, mert ő elkönyvelte, hogy ez a normális, éljek együtt vele.
Hát, öhm, nem, köszi, nekem is vannak igényeim és vágyaim, nem az, hogy heti 1x szenvedősen megdug, és akkor is 3x lekonyul neki.
A párom maholnap 40, és napi 2x simán szeretkezünk, amikor megkíván (és van időnk)
Az en baratom is szólt, h csak napi egyszer tud élvezni, de felàllni felall neki
Vegul egyszer miutan kulföldre költöztem, hozzamjött es akkor napi 3 menetet is legyúrt, böseges elvezessel
Így jöttem ra, hogy otthon több lyukra jatszott ( persze több jele is volt )
Nekem az első barátnőmnél ment csak egyszer kb egy nap. Sosem vonzott a lány, igazából ő akaszkodott rám. Valahogy nem volt ingerenciám, pedig próbáltam. Amikor nem volt otthon, egyedül ment magamnak...;)
Már szakítottuk, a feleségemmel viszont megy szinte bármikor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!