Szerintetek mit tegyek?
Lassan 20 leszek, és ma realizáltam kb hogy figymaszűkületem van. Fájdalmat nem okoz, maszturbálás is megy rendszeresen, de nem szeretném hogy baj legyen. Tehát tünetek nincsenek,csak egyáltalán nincs kint a makk. Teljesen körbe van véve. Vizelési problémáim sincsenek, de tudom hogy ez nem a normális.
Urológiára menjek el és mutassam meg? Érettségi szóbelik miatt egyelőre nem megoldhato hogy műtsenek. Meg erősen félek is tőle.
Tudom, kicsit abszurd az egész, de megijedtem őszintén szólva. Mindig is ilyen volt,de nem gondoltam eddig hogy különösebben más lenne.
Olyan nincs, hogy "Menj el bátran egy urológushoz, nincs mitől félni".
Ja, mintha MINDEN egyes orvos egy jo orvos lenne. Dehogy-dehogy!
Ja, mintha minden "orvos" megerdemelne minden egyes paciens bizalmat. Dehogy-dehogy! A bizalmat ki kell erdemelni. Az elmult 73 evben, az en sajat eletemben, az orvosok tulnyomo tobbsege egy-egy szakkepzetlen balfacan volt.
Kerdezo,
1) Valoban az urologusok azok, akiknek ez a specialitasa. Azonban
2) Teljesen jogos az esetleges felelmed, mivel A) az egy erzekey testresz. Es B) mivel, tapasztalatom szerint, nagyon sok a szakkepzetlen balfacan HENTES akinek ugyan VAN orvosi diplomaja meg praktizalasi engedelye is van. Azonban, mindezek ellenere, nem ertett az illeto semmihez se, es mindent elszurt az illeto.
3) En nem sietnem el ezt a mutetet. Azaz, raer az a mutet. Nem hajt a tatar!
4) En csak olyan hentes kese ala fekudnek, akit vagy a SZULEIM, vagy az egyik kozeli rokonom, vagy az egyik jo baratom, vagy pedig egy jo ismerosom, teljes szivbol es oszinten javasolna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!