Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 65 éves férfi vagyok, szégyen...

65 éves férfi vagyok, szégyen e az, hogy ilyen idős koromban nem áll már fel? Ami a kapcsolatban akadályt jelent mindenképpen.

Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 09:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Javaslom keres valami gyógy növényt, tuti van ami segítene a vérnyomásodon és a cukrodon is !! Interneten érdemes böngéssni forumokon .
2023. jún. 4. 06:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Engedd el, és okozzatok örömet egymásnak másképpen. Nem kell szerelmeskedni, ha nem megy, de az nem jelenti azt, hogy a kapcsolat intimitását is megöli.
2023. jún. 4. 09:31
 13/17 anonim ***** válasza:
11-re természetesen NE hallgass! A magas vérnyomásra normális gyógyszer kell nem gyógynövények.
2023. jún. 4. 09:32
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 A vérnyomás gyógyszerek közt, ha valamelyik gyanús, azt a háziorvossal meg kell beszélni, az esetleg elküld kardiológushoz is. Én olvastam valahol, hogy a béta blokkolók okozhatnak merevedési gondokat, de az én esetemben biztosan nem okoznak, már megfigyeltem, hogy a vízhajtós kombinációk a ludasak. Aztán olyan gyógyszerekkel állították be, hogy nem volt vízhajó. Most már hogy dagad a bokám is, beletörődtem, hogy az is kell. De amikor már punci sincs, akkor minek? Én voltam a #10-es is. Gyógynövény tartalmú szert természetesen szedget úgy, hogy az orcos által felírt gyógyszerei mellé. Nekem a Yohimbin jó volt. Azután nem írták fel, mert azt mondták nem gyártják. Nem volt még nálunk akkor internet. Most látom, hogy azóta recept nélküli gyógyhatású szerekben lehet rendelni az internetről. Az urológusnál azért majd rákérdezek, mit szedjek? Az a sok ezer spray, zselé, meg kapszula közt amiket árulnak, nem lehet már eligazodni.
2023. jún. 4. 11:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Elnézést, vastagok az ujjaim és nem vettem észre, hogy melléütöttem. Természetesen szedhet és orvos van a szedget és orcos helyett.
2023. jún. 4. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nő meg?
2023. jún. 5. 22:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Engedd el. Nyald ki ujjad meg vegyetek vibrit
2023. jún. 16. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!