Merevedési zavar? Meg se mozdul már?
Barátnőmmel lett volna multhéten első aktusunk nekem pedig a legelső életemben és amint arra került volna a sor nem állt fel rendesen csak félig és utána csak még kínosabb volt egyre jobban lankadt lefelé..
Egy nem baj majd legközelebbel lerendeztük de én nagyon szarul éreztem magam utána hisz erre vártam már mióta.. és ami a legrosszabb hogy azóta se nagyon áll más fel most meg már meg sem indul azelőtt elég volt ilyesmire gondolnom és mint a cövek..
Mostanaba derékfájdalmaim is szoktak lenni és volt nemrég húgycső gyulladásom egyébként nem tudom köze lehet e hozzá illetve mostanába kicsit többet is dohányzom 22F
én is dohányzom és semmi gond F29.
ismerősömnek volt ilyen derék fájdalmas félig felállós alkalma , de ő úgy oldotta meg, hogy az aktus előtt be vett fájdalom csillapítót.
3
Mármint megfelelési kényszer, nem? :)
Kérdező, szerintem most nagyon nagyon rágörcsöltél erre a témára, szerintem főleg ez lehet a probléma.
De azért az egészségügyi problémáknak is érdemes lenne utánajárni, például kicsit fiatalon vannak derékfájdalmaid és mitől volt húgycsőgyulladásod? Bocsánat, nem bántásból kérdem, csak kíváncsi vagyok, hogy hogy sikerült ilyesmit összeszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!