Növekvő fülszőrzettel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok és a fülemben egyre inkább dúsabb szőrzet nő. Eddig pár száll állt ki csak, amit csipesszel mindig kitéptem. De már egyre dúsabb és lehetetlen minden egyes szálat kihúzni!
Hasonló cipőben és korban járó, vagy idősebb férfiak tanácsát várom leginkább, h ők hogyan kezelik ezt a helyzetet!?
2023. máj. 20. 15:10
2/12 anonim válasza:
Nyírni szokták, a már említett fülszőrzet vágóval.
3/12 anonim válasza:
Gyanta vagy szigetelőszalaggal is lehet próbálkozni.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de attól is megerősödik nem? Kivéve természetesen a gyanta...
2023. máj. 20. 17:49
5/12 anonim válasza:
Szorzetvagoval rendszeresen nyirni ugy, hogy ne nojon meg ujra.
6/12 A kérdező kommentje:
Típust ajánlanátok, ami bevált és megéri az árát?
2023. máj. 20. 18:38
8/12 Senior Séf válasza:
Nekem Braun van. Közelebbit nem tudok, mert idestova 10 éve vettem, még Németországban.
9/12 anonim válasza:
Nekem nagyon szőrös,én is vettem szőrnyírót,ami kifejezetten erre való,de én előtte borotváltam.
10/12 anonim válasza:
Én borotválom a fülkagyómat. Nagyon gyorsan nő a fülemen a szőr, minden másnap le kell borotválnom. A fülem belsejében lévő pár szőrszálat csipesszel próbálom kihúzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!