Mitől lett 1,5 cm-el kisebb a farkam átmérője?
Emlékszem, hogy fiatalon, kb. 18-19 éves korom körül gyakran méregettem, és a vastagsága vonalzóval 4,5 cm volt. Nem kell a komment, hogy ne méregesd, oké? Miért ne méregethetném néha, sosem tudtam megérteni az ilyen válaszokat. Gondolom nagyrészt nők írják, akik szerint a belső a fontos, de állandóan festegetik és nézegetik magukat. Remélem az ilyenek megkímélnek. Bocs, hogy belementem ebbe, de annyi ilyen választ láttam már mások kérdései alatt, hogy efelett nem tudtam elmenni, de ha ez a mániátok, akkor írjátok le 20-szor ide is, ha ettől jobban érzitek magatokat. Annyi a lényeg, hogy már évek óta csak 4 cm a szélessége. Ez mitől lehet? A hossza ugyanannyi, de kevésbé vastag. Nem igazán foglalkoztam ezzel. Azt hiszem akkor csökkent a mérete, miután interneten olvastam egy hülyeséget, hogy a nofap mennyire jót tesz, rebootolja az agyat és ilyenek. Azt hiszem 8 hétig nem csaptam ki. Ez lehet ennek az oka? Szerintem ezután csökkent a vastagsága.
Tehát a szélesség 4cm = 12.6cm átmérő. Régen 4.5cm = 14.1cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!