Leborotváltam a nemi szervem borotvahab/gél nélkül és kipattogzott miután lehintőporoztam. Mit csináljak?
kérdés:
fölfelé, (a fejed felé) vagy lefelé ( a nemiszerved felé) borotváltad?
mert ha visszafelé, akkor nem kérdés
ha lefelé, akkor szerintem érzékeny a bőröd, vagy éppen a borotva nincs kiélezve, vagy nem jól siklik, vagy több pengéjű borotvára lenne szükséged
Sok minden nem tudsz!esetleg bőrnyugtató krémmel kend be, bephantennel esetleg, vagy neogranormon kenőccsel!
De ha már habot nem használsz, használj szappant, jobb mint szárazon borotválni utána meg szenvedni!
jaja, első borotválás para
én zuhany alatt szoktam, se gél, se hab, minek
szépen, óvatosan tessék lefelé, tehát a föld felé azt a borotvát :)
Sok sikert a következőhöz, és jobbulást a gyíknak :)
Mar olyan jo gyantazokat lehet kapni es az sokkal jobb, mint a borotvallas.
Nem beszelve arrol, hogy havonta 2-er kell leszedni, borotvalkozni meg gondolom, hogy 2 naponta!
A dm-ben, Rostmann-ban, de valoszinu, hogy nagyobb bevasarlo kozpontban, es kozmetikumat arusito uzletekben is belehet szerezni,
szortelenito gyantat, de gyanta csikokat is, amibol eleg nagy a valasztek, es elfogadhato aron. Talan meg a netten is meglehet ezeket rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!