Férfiak! Ti szoktátok hátrahúzva tartani a fitymátokat?
Figyelt kérdés
Én igen, már hozzászoktam. Amúgy közös zuhanyzóban is láttam már másoknál is,hogy végig hátra van húzva a fityma.2023. ápr. 23. 15:29
11/26 anonim válasza:
Én zuhanyzás előtt hátrahúzom aztán törölközés végén vissza
Ezért ígx járkálok az uszoda zuhamyzóban is
12/26 Csupasz makk válasza:
Nekem nincs mit hátrahúzni, állandóan szabadon van a makkom.
13/26 anonim válasza:
Hát nekem elég hosszú, ezért visszacsúszik a makkra alapból, szóval nem szoktam úgy hordani.
14/26 anonim válasza:
nem. fitymám pont arra van, hogy védje a makkom, és az ne száradjon ki. meteltesd magad körül ha zavar, hogy van fitymád
15/26 budaiz válasza:
Áruljátok el miért ennyire fontos hátrahúzva tartani?
Fityma azért van hogy takarja a makkot. Azt ne mondjátok hogy így könnyebb tisztán tartani. Alap hogy minden fürdésnél ott is megmossuk.
16/26 anonim válasza:
#15 kinek fontos hátrahúzva tartani? Te ittál?
17/26 budaiz válasza:
16oska " hátrahúzva tartani" ezt ugy értelmezem hogy ugy tartja az a valaki elég sokan vannak akiknek ez a fontos.
Nem kell beszólni fölöslegesen!
18/26 anonim válasza:
#17 egyedül a kérdező írta, hogy hátrahúzva tartja, bár nekem az jött le, hogy nem szándékosan, hanem automatikusan hátracsúszik neki.
19/26 A kérdező kommentje:
Igen, nem direkt húzom hátra a fitymát, hanem magától hátracsúszik...
2023. ápr. 26. 21:55
20/26 anonim válasza:
Ha ilyet látsz egy közös zuhanyzóban, akkor lehet az illető körül van metélve és a vágás a makk pereme miatt nem látszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!