Van női urológus Budapesten, vagy környékén?
Szóval, el kellene mennem, de férfihoz biztos, hogy nem akarok. Tudom, hogy orvos, meg minden, de nem szeretném, hogy egy pasi vizsgálja a micsodámat. Szóval, tudtok ajánlani hölgyet?
Elnézést, de nem baj, ha fiatal(abb), szóval egy idős hölggyel kapcsolatban hasonló érzéseim vannak.
És légyszi ne írjátok, hogy ez egyáltalán nem arról szól, meg orvos nem úgy nyúl hozzám, tudom mindezt, de akkor is zavarna. Nem fétises vagyok, csak nem nagyon tudok elvonatkoztatni.
Csak tudod ez olyan, mint amikor férfiként hirdeted a kiadó szobádat csak fiatal nők részére. Mert, hogy te nem tudnál egy másik férfival vagy egy idősebb nővel együtt élni. De semmi szex, csak nem tudsz elvonatkoztatni. Te jó szivvel ajánlanál bárkit egy ilyen hirdetésre?
Ugyanezért nem tudok neked orvost sem ajánlani, mert ugyan az ellenkezőjét állítod, de minden jel arra utal, hogy más van a háttérben.
#2: Jogos észrevétel, belátom. De tényleg nem.
Amiért más: A te példádban szereplő fiatal lánynak lenne mitől tartania. Egy vizsgálatnál én leszek kiszolgáltatott helyzetben és ezt akarom minél kevésbé rosszá tenni. Remélem nem gondolja senki, hogy majd felizgulok tőle, vagy bármi illetlen jár a fejemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!