Hátrahúzzátok vagy nem?
Figyelt kérdés
Hogy szoktatok pisilni? Pisilés közben végig hátrahúzva van a fitymátok / utána húzzátok hátra miközben lerázzátok vagy egyáltalán nem húzzátok hátra?2023. ápr. 18. 23:07
A kérdező szavazást indított:
Végig hátrahúzva van a fityma
Csak a vegén van hátrahúzva, amikor lerázom
Egyáltalán nincs hatrahúzva
Nincs fitymám
83 szavazat
1/16 erogeen válasza:
Végig hátra, úgy messzebbre megy, nem össze- vissza.
3/16 anonim válasza:
Végig hátrahúzva.
Általánosban mindíg nézték a piszoárnál hogy miért van kint a makkom, de akkor nekik is elmagyaráztam hogy ez így helyes.
5/16 anonim válasza:
Sose húzom hátra.
Az úgy kellemetlen érzés, na meg úgy spriccel csak igazán összevissza!
Ha rajta van a bőr, akkor meg szépen irányítható sugárban.
Nem is értem, hogy az előzőek mind lányok írták? :O
37/F
6/16 anonim válasza:
Van fitymám, de rövidebb, így nem kell hátrahúznom. Mit jelöljek? :O
37 F
7/16 erogeen válasza:
1- es vagyok és fiú. Nekem akkor irányítható jól, ha hátrahúzom. Nyilván nem teljesen, de úgy, hogy a sugár útjában ne legyen a fityma.
8/16 anonim válasza:
5-ös: megnézném, mennyivel jobban irányítod, ha rajta a bőr. :D
Bár előfordulhat, hogy annyira laza a fitymád, hogy nem vereti széjjel a vizeletet, de a legtöbbünknek szétcsap mindent. És igen, hátrahúzáskor nagyobb erővel jön, illetve a fityma nem fékezi le, de nem spriccel mindenfelé, és könnyebb egy kisebb célpontra irányítani.
9/16 anonim válasza:
Metélt vagyok,korábban hátrahúzva hordtam mindig,nem csak mosdónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!