Miért nem fogyok?
29 éves, 175 cm, 84 kg vagyok. Naponta 2 alkalommal étkezek, akkor is kis mennyiségben, de ennek ellenére sem fogyok, hanem stagnálok, néha felmegy a súlyom.
A napi étkezésem:
- A két étkezés mellé 1-1 szelet kenyér.
- Az étkezéseimet egy leveses tálban fogyasztom el, aminek a térfogatát betölti 3 dl pohár víz. Ha tésztát eszek, akkor sem tömködöm bele, hanem amennyi belefér úgy, hogy ne türemkedjen ki a tálon túl.
Zavaró, hogy ilyen kevés kalóriával sem fogyok mozgás mellett. Ha ennél kisebb adagot ennék, nem bírnék mozogni sem.
Ma sajtos-tejfölös tésztát eszek, mellé nem eszek kenyeret, körülbelül 500 kalória lehet.
Mi lehet a bajom? Mit csinálhatok rosszul?
"jelenleg túlélő módban van a szervezeted, azért nem fogysz"
Mennyit kéne bevinnem a fogyáshoz? Miért gond, ha túlélő módban van a szervezetem? Idővel fogynom kéne, nem?
"Mennyi kalóriát fogyasztasz egy nap pontosan?"
Sosem jegyzetelem le, de tegnap 2 tál chilis babot étkeztem 2 szelet kenyérrel. Ez körülbelül 800 kalória lehet a kalkulátor szerint.
Majd fogsz fogyni, nyugi, és mellette lesz ezernyolcszáz hiánybetegséged, pl vashiány, vérszegénység, és teljesen tönkremész benne.
Tartósan 800 kalórián nem lehet fogyás nélkül élni, aki mást állít, hazudik vagy szimplán nincs tisztában az alapanyagcsere fogalmával.
nagyon fontos, hogy megdelelo tapanyagokat vigyel be a szervezetedbe minosegben es mennyisegben (feherje, zsir, ch) ha ez nem igy van a szervezeted raktarozni fog (na persze nem az 500kcalbol naponta, amit hosszutavon nem lehet csinalni)
plusz sok folyadekot kell inni lehetoleg vizet, nem mendemonda
az viszont erdekelne,milyen mozgashoz eleg 500kcal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!