Aloevera géltől durrant a farkam?
Ez érdekes, mert az Aloe Vera, főleg a 98%-os pl. égési sebeket nyom nélkül helyrehoz, mivel gyulladáscsökkentőt tartalmaz. Nyálkahártyán nem tudom hogyan hat, de ha nemcsak aloe van benne, akkor okozhat irritációt.
Vagy tényleg allergiás lehetsz rá, esetleg túl sokáig, durván rángattad magad.
Legközelebb használj DM-es, Balea fehér vazelint.
A legjobb ár/érték arány.
Úgy emlékszem, hogy régebb valami irritációra való gyogynovenyes vagy novenyi alapu kenocsot kaptam, es annal is hasonlo volt a reakcio :/ akkor "kitalaltam" hogy biztos nem jo ott lent a novenyi cucc, de ja, errol az aloesrol azt gondoltam biztos nem lehet gáz. Egesi, napefesi seruleseimre legjobb volt.
Este toltam rá egy kis lavandin 2-őt, csipett, de reggelre jobban lett, fele olyan vörös. Ez valami sebtisztito, antibakterizalo asszem, ezt korabban penisz gondokra javasoltak, akkor is segitett helyreallitani a bakteriumszintet. Sikositotol amugy semmi bajom pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!